HOME PAGE Antique Restaurant Culture & Art Kusadasi Information Activities
Medische Zorg( TAGS )
Kusadasi ziekenhuizen, dokters, apotheek

2-Medische zorg:

Mocht je een dokter nodig hebben dan is het wel belangrijk te weten bij wie je moet zijn."EURO-med" is een kliniek met de juiste dokters en de juiste contacten met alle verzekering-maatschappijen in Belgie en Nederland.Met ruim 25 jaar ervaring met nederlands- en belgisch toerisme,kan je deze dokters gerust als je "huisarts" op je vakantie beschouwen.
Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar,doen hotelbezoek,hebben een ambulance (voor het geval dat!)en hebben een goed uitgeruste kliniek. Bekijk hun website indien intresse (www.euromedclinics.com) maar vergeet in ieder geval het telefoonnummer niet... (90 256)618 25 00.
Kusadasi beschikt over twee ziekenhuizen.Een goed overheids-ziekenhuis,maar aangezien je turks niet zo goed is,is het echt aan te raden om naar het privé-ziekenhuis te gaan.De service is daar toch een stuk beter.Kwaliteit van dit ziekenhuis doet zeker niet onder voor wat je thuis gewend bent.En je krijgt hier nog echt persoonlijke aandacht.
Apotheken (eczane in het turks)vindt je overal in Kusadsi.Veel medicijnen zijn hier zelfs zonder dokters-voorschrift te
verkrijgen en vaak goedkoper dan in Nederland en Belgie.Apotheken zijn geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur.Er is tevens altijd een apotheek s'nachts en op zondag open.
 

Share or Comment !!NAVIGATION
See all content under Kusadasi Information category
5€ FREE !!!

Click on ticket to print !
Aub, laat hier uw beoordeling achter !!

Akset Tanitim ve Danismanlik 2008
Designed and Coded by Emrah TOY (2008)