HOME PAGE Antique Restaurant Culture & Art Kusadasi Information Activities
Shoppe!!!!( TAGS )
Shop till you drop! Winkelen, Juweliers, tshirts, Afdingen, Nep artikelen.

"SHOPPE !!!!"

 

Shop till you drop"is in Kusadasi vakantie-bezigheid nummer 1.Er is geen vakantie-plaats,waar je zoveel winkeltjes,stalletjes en bazaars tegenkomt als hier.Er zijn maar weinig winkelstraten in Europa waar je zoveel juweliers-zaken naast elkaar ziet als hier in Kusadasi.Leder-zaken en tapijt-zaken zijn ook in grote getalen aanwezig.İn de kleinere straatjes wordt het beeld hoofdzakelijk beheerst door de vele,vele kleine textiel-winkeltjes,gevolgd door allerlei souvenir-winkeltjes.
Op straat wordt je door veel verkopers continu aangesproken in alle talen."Hello,Please,Welcome,goedkoper dan water!De echte
professionele verkoper ziet direkt wie welke natinaliteit heeft en spreekt de gast dan ook in haar of zijn taal aan. Engels,deens,duits,frans,russisch of joegoslavisch maar tegen jou vooral nederlands of vlaams Hoe ga je daar mee om? Heel makkelijk! Probeer niet met iedereen oog-contact te maken(zonnebril werkt ook),je zult merken dat je dan al de helft minder wordt aangesproken.Wordt je voor de 87e keer aangehouden,hoef je niet stil te gaan staan en te antwoorden.Loop gewoon door met een glimlach.No problem!
Laat je niet ompraten of verleiden door mooie praatjes.Afdingen is niet zo moeilijk als het lijkt.De prijs wordt genoemd en je laat zien dat je er niet blij mee bent.Leg het artikel terug of trek een verbaasd gezicht.Je zal zien dat de prijs al direkt iets naar beneden gaat.Ben je wat brutaler dan biedt je lachend de helft.Misschien krijg je een OK. of in ieder geval al een veel lagere prijs.Wuift de verkoper je dan weg,dan ga je gewoon naar de buurman,die verkoopt immers hetzelfde.Deze technieken gelden bij de winkeltjes die nep-merken en nep-artikelen verkopen.Doe dit niet bij de supermarkt,de restaurants of betere boetieks.Natuurlijk wordt er niet alleen maar nep verkocht.Er zijn veel goede zaken met de echte merken en die zijn ook goekoper dan thuis.Alles wat import is in turkije is de zelfde prijs als thuis of zelfs duurder.Alles wat uit Turkije zelf komt is beduidend !goedkoper.
 
 
 

 

 

 

Share or Comment !!NAVIGATION
See all content under Kusadasi Information category
5€ FREE !!!

Click on ticket to print !
Aub, laat hier uw beoordeling achter !!

Akset Tanitim ve Danismanlik 2008
Designed and Coded by Emrah TOY (2008)